Pošlji nov oglas  Gorniški oglasi  Prijava Trenutne razmere Turni klub Gora Skala
Julijske Alpe
RSS

sobota 16.december 2017 - 21:17 Informacije

 

 

Gorniška oglasna deska

 

 

     Kupim (0)    Prodam (8)    Razno (0)     
      


  

  

 

Če kupujete ali prodajate opremo ali literaturo, potem je ta stran za vas. Pa tudi, če iščete partnerja za turo ali pa le želite povedati svoje mnenje, poslati obvestilo gornikom...

Te strani so naš prispevek k izmenjavi informacij med posameznimi gorniki. Oglasov z vsebino, ki ni povezana z aktivnostmi v gorah in naravi ne objavljamo. Prav tako ne objavljamo oglasov podjetij in drugih komercialnih oglasov.

Objava oglasov je brezplačna. Za vsebino oglasov odgovarja vsak avtor oglasa sam, Turni klub Gora kot lastnik teh strani, ne prevzema nikakršnih odgovornosti glede objavljenih vsebin. Prav tako si pridržuje pravico skrajšati čas objave posameznega oglasa ali oglasa ne objaviti.

Za pisanje novega oglasa potrebujete geslo, ki ga dobite po elektronski pošti, ko se registrirate. Lastnik strani se obveže, da bo varoval vaše osebne podatke in jih ne bo posredoval drugim osebam ter bo storil vse kar je mogoče, da bo vse podatke zaščitil pred nepooblaščenim branjem.

Obvestila o novih oglasih lahko sproti prejemate po elektronski pošti, če se za to prijavite. Geslo za prijavo prejmete po elektronski pošti, je pa isto kot geslo za pisanje oglasov.

Za sprotno obveščanje o novih oglasih lahko uporabite tudi RSS kanal.

Sistem Gora
© Copyright 2004 - FranceS

 

V1.15-150323/2(krim)
OglasiMenu0: 0

78824 (od 23 Nov 13)
Število trenutno priključenih uporabnikov: 5